Esoterische healing en psychologie in samenwerking met Ruben van Soulpath

Ruben Dewulf (1981) is gecertificeerd Lu Jong 1 & 2 leraar en opgeleid als herborist, creatief therapeut, soundhealer en esoterisch healer.  Hij volgde daartoe zowel in binnen- als buitenland vele cursussen en opleidingen; bij Iris Pattyn, Tulku Lobsang Rinpoche en Jan Gyselinck… Hij heeft meer dan 22 jaar ervaring in het werken met mensen. En doorheen al deze trainingen, cursussen workshops heeft hij zich gevormd tot Quantum transformatie soulcoach. 
In 2018 – 2019 volgde hij diverse business trainingen bij de Heart Brain Business academy met business coaches als Dr. Roy Martina, Winston Scholsberg, Wim Belt & Briony Vandenbusche waarbij hij de skills kreeg om financieel vrijer, groots te denken en handelen en dit aspect ook mee te geven aan zijn cliënten/klanten zodat ook zij de Beste Versie van zichzelf hun gaan leven.

Door zijn fijngevoeligheid en er een gewoonte van te maken onbewust de lasten van anderen op zich te nemen, vluchtte Ruben vroeger in diverse mechanismen buiten zichzelf. Dit om niet te hoeven voelen. Dat leidde in 2006 tot een dieptepunt. De ontmoeting met Iktomi Cha, een Indiaans medicijnman, datzelfde jaar, zorgde voor een ommekeer en was de start van zijn spirituele pad waar de weg geplaveid werd tot wie hij nu is: een groeiend leraar met wijsheid en humor.

Logo rechthoek met tekst wit.jpg
Ruben.jpg

Ruben geeft zowel in binnen- als buitenland workshops, opleidingen, meditaties, ceremonies en healings. Ook begeleidt hij Spirituele Reizen.
Ruben houdt ervan om mensen op hun innerlijke pad te helpen de weg naar hun hart te vinden en hun ziel naar buiten te brengen. Ruben helpt hen bij het versterken van hun wilskracht en bij het realiseren van hun dromen.

Telefoon: 0(032)485910046
Email: ruben@soulpath.be