Wat stoort verwijderen?

Net voorbij de tafel aan het raam die een uitzicht gaaf op de Reitjes van Brugge stond een houten stoel met een rieten zitting. Om mijn poging tot verandering zo nonchalant mogelijk tot uitvoering te brengen, had ik vanop de stoel een tijdje door het raam gekeken. Doch met 1 oog, want het ander was gericht op de klok. Vervolgens was ik stilletjes opgestaan met de stoel voor me. Het was het enige exemplaar van de vele stoelen die er stonden die ik, toen nog als kleine meid, kon dragen. Voorbij het gordijn gekomen plaatste ik die stilletjes neer. Piepte nog eens naar de ouderen aan de tafel en vervolgde dan mijn missie. Het einde van de storende zender was voorbij.
Is het volgens jou nodig om te verwijderen wat je stoort of kan je dit anders aanpakken? Heb je al eens meegemaakt dat er je iets stoorde en wanneer je dit in een groter plaatje zag opmerkte dat er een voordeel aan verbonden was die je ten goede kwam?4 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven