Zoeken
  • Fabienne Paepe

Starten met stoppen!

Klinkt een onlogische zin, maar is die onlogisch? Hoe dikwijls ben je al eens gestart met iets te stoppen? Starten is niet enkel een mindset, het gaat gepaard met een diep voelen, een weten en is een keuze. Stoppen doe je als het echt genoeg is. En ik weet wat het is om suuuuper lang vol te houden en zo goed als nooit te stoppen. Doorzettingsvermogen aan de schaduwkant durf ik dat wel eens noemen, zo zit er nog een positieve vibe aan. 😉 Weet dat : “ Vooraleer je je knop kan omdraaien er een overaanbod aan “ genoeg ervan “ nodig is!”

Als je je graag wat verdiept in het leven kan je de natuur benutten om tot keuzes te komen. Kijk nu eens buiten naar de prille lente die in een haast onverwoestbare kracht bijna ontploft van levenslust. Voel hoe de energie opzwelt als een ballon, ervaar de vrijheid die je in lijf voelt en de drang om alles achter te laten en uit te barsten om het leven te vieren.

Dit is het moment, dit heb je nodig om tot een beweging te komen. Wij zijn die natuur, jij ervaart die kracht tot in de diepste cel van je wezen. Laat dit nu de eerste stap zijn die je nodig hebt. Hier en nu op dit moment kunnen wij samen die stap zetten.

Deze week al ! Wacht niet tot de volgende Lente, of tot de Zomer. Het is nu op dit moment dat alles aanwezig is.

Kies voor Jezelf, voor je vrijheid, voor het leven!

6 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven