Ongeduldig wachten op resultaat!

Hier tref je al 3 sterk resonerende woorden. Namelijk Ongeduld - Wachten - Resultaat!

Sommigen onder ons worden zo goed als gek bij het uitblijven van resultaat. Anderen draaien zot bij de druk die ze ervaren van ongeduld en hun hoofd die niet kan wachten.

Wat is er zo lastig aan dit alles?

Hoe kan je nu omspringen met die duwende, woeste drijfveer waar je van staat te trappelen?

Je wilt in een razende snelheid vooruit en het resultaat aanschouwen. Helaas er komt niets in beweging, toch niet op de manier die jij wilt! In de materie zie je noppes aan verandering dus je denkt "geen resultaat"!

Natuurlijk is er veel meer dan materie en vergeet niet dat materie trager is! Voel je de energie die super actief is bij het woord ongeduldig? Er is een stroming vanuit jezelf die naar buiten wilt bewegen echter, buiten is het net alsof alles stilstaat. Hier kom je op een cruciaal punt waardoor je tanden als het ware jeuken om iets in je mond te stoppen. Want dit is bijna het enige die als beweging aanvoelt en waar je niet op moet wachten. Je ongeduld wordt een beetje gesust. Dit enkel totdat het lekkers is verorbert natuurlijk. Hier aangekomen is het belangrijk om je focus in een andere richting te sturen waardoor je de naar buiten gaande energie kan investeren in iets wat je vreugde brengt. Ervaar de trekkende energie die resultaat wenst. Benut de energie van actie die ongeduld je brengt. Laat ze in je voordeel spelen en zet iets neer naar buiten toe.

Zing je lievelingslied, poets de ramen of trek onkruid uit om het even wat

maar geef energie aan een naar buiten gerichte actie. Laat je verwachting er zijn, zonder druk uit te oefenen.

Laat alles maar toe, observeer en benut de energie van actie!!!


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven