Zoeken
  • Fabienne Paepe

Ga je helemaal los na de quarantaine?

Voorzichtig gaat de wereld een beetje richting naar wat geweest is. Wil jij terug naar je oude leven? Wanneer het over cultuur opsnuiven gaat, een terrasje doen met vrienden of gezellig samen zitten kan ik alleen maar volmondig "ja" antwoorden.

Als het over het emo-eet gedrag gaat...dan bedank ik en jij? Weet je dat de verkoop van fitness en sportkledij nog nooit zo hoog scoorde als nu? Weet je wat het gevaar is wanneer je helemaal gewoon wordt aan je comfortabele outfit?

Je voelt het niet als je buik en billen dikker worden, de stof rekt gewoon mee! Met als gevolg dat je nog meer gaat eten. Je metabolisme wordt vervolgens trager, vermoeidheid sluipt binnen. Aangezien je niet meer naar buiten gaat, laat je je haar wat slapjes hangen. De kappers werken toch niet, wat een zalig excuus en voor wie zou je je wat optutten? Er is niemand in de buurt. Tot nu natuurlijk, wanneer we terug wat meer naar een socialer leven gaan bewegen. En hier komt de volgende dans.

De verleiding om " na de zware " periode het leven te vieren ligt op de loer als een vos. Met sluwheid kijkt hij je aan of zou je jezelf eerder herkennen in een groep eksters die kletsend alle details van de afgelopen tijd in verhalen gieten? Of ga je drastisch de riem dichttrekken en op een crashdieet gaan zodat je terug in je favoriete jeans geraakt binnen een aantal weken? Ik nodig je uit om jezelf eens te observeren zonder oordeel. Kijk eens welk spel er vanuit het gedrag het voortouw wilt nemen. Laat het gerust weten in een berichtje, ik ben alvast benieuwd.
8 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven