Draag jij zorg voor je energielevel?

Het brengt me tot een kleine vriendenkring waar diepgang aanwezig is. Het trekt me uit de ratrace van het maatschappelijke leven, het brengt me inspiratie om te schrijven, de mogelijkheid om heling te brengen bij mijn medemens.

Soms voel ik nog een beetje “ het is spijtig” in de vele vrienden/ familie/ collega’s die ik onderweg kwijtgeraakt ben. Relaties die stukgelopen zijn omdat ik “ weinig” tijd had. Heel lang liep ik aan tegen het begrip “ tijd”. Heel lang liep ik aan tegen het begrip “ tijd”. Maar als het nu gaat om jezelf of om de batterij van je gsm; je fiets, je auto of om het even wat op te laden…

Dit maakt niets meer uit, het vraagt gewoon zijn nodige tijd!Gun jezelf die tijd!

Gun jezelf de rust, het bekomen, het ontspannen en wat om het even.

Laat alles gaan....voel je vrij!

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven