Het pad van Liefde. 

Wees jezelf al voelt het niet altijd veilig.
Zelfontdekking die vrijheid brengt

We vertrekken vanuit situaties waarin je vastloopt in je huidige leven en kijken samen met jou wat eronder zit.

We oefenen in het liefdevol aanwezig zijn bij alles wat er in onszelf leeft. We zullen zaken zien die niet meer bij ons passen, zaken die we aangeleerd hebben doorheen ons leven, zaken die jou uit je kracht halen en weghalen van het pad dat je diep van binnen wil lopen, het pad van Liefde. Door ons hier bewust van te worden, krijgen we de mogelijkheid de situaties in ons leven anders bekijken en kunnen we ook anders reageren. We gaan bewuster kiezen welke weg we inslaan. We laten ons niet meer leiden door angst of automatische patronen, maar lopen het pad dat resoneert met ons hart en onze ziel. Het pad van Liefde, Terugkeren naar ZichZelf. De sessie  gaat door in een kleine groep van maximum 4 personen. Elke deelnemer krijgt 30 min de aandacht van ons beiden. De andere deelnemers ondersteunen met hun liefdevolle aandacht dit proces. Je zult merken dat dit ook een effect heeft op jezelf. Je kan ook individueel boeken als je je daar veiliger bij voelt.

logo floweroflife 2.png

Testimonial

Bedankt voor deze prachtige avond en het gezelschap.
Deze besprekingen zijn van goud waard.
Iedereen durft en kan zich uiten wat een bevrijding op zichzelf is.
Je leert dieper in jezelf kijken en wordt gemotiveerd.
Dank je wel Fabienne en Kelly.
W.N

Zodra ik binnenkwam viel de rustige energie me op, als thuiskomen. Het voelde vooral als een bevrijding: er te mogen zijn met mijn gevoel. Dus ook met het gevoel van kwaadheid en verdriet, wat ik meestal inhoud anders. Ik werd begeleid in hoe mijn lijf aanvoelt, bij deze emoties.
En wat het me wil vertellen, welke antwoorden ik in mezelf kan vinden. Dat was een mooie openbaring, dat ik mezelf mag vertrouwen: wat juist voelt voor me. Dank voor de open ontvangst en inzichten, ik kan weer in nieuw perspectief verder.. 
.J.

Wijsheid en rust.
JVG