Omdat de tijd van Jezelf durven zijn NU is,
gewoon omdat JIJ fantastisch bent!
En omdat JIJ de persoon bent
waar we samen mee willen wandelen op het pad van bewustwording.

In de samenwerking tussen Ruben van Soulpath en Fabienne van Flower of Life is er een synergetische versmelting van Esoterische psychologie, Astrologie en healing ontstaan.

Wat bieden wij aan?
De toelichting vanuit de Esoterische psychologie en Astrologie met betrekking tot wat door heen je leven beweegt, raken punten aan die je tot inzicht brengen.nDe verduidelijking veroorzaakt een breder beeld van wat er zich op dit moment voordoet, het wakkert je aan om vol enthousiasme door oude patronen door te breken en je weg te bewandelen. De Esoterische healing maakt als het ware een opening in de gebieden die het diepere vertrouwen voor wat geleefd wenst te worden in de weg staan.

Nut?
Vanuit onze eigen innerlijke rust ontstaat er een bedding waar je in alle veiligheid dicht bij jezelf komt. 
Door onze zachte begeleiding ervaar je een diepere ontspanning, een groter emotioneel evenwicht en een dieper vertrouwen in het evolutieproces die zich wenst te ontvouwen. Dit ten goede. 
Wat zit erin voor jou?
Een praktische manier om als individu het zelf genezend vermogen van je lichaam te ontdekken en stimuleren.
Je naasten bij te staan met een diepere vorm van genezing.

Kennismaking met de Esoterische filosofie

Het leren doordringen in de innerlijke gebieden die achter de gebeurtenissen liggen van ons dagelijks uiterlijk bestaan.
Inzicht in het ontstaan van ziektebeelden, de natuurlijke wetmatigheden en het gevolg van een geremd zielenleven.
Vanuit esoterische de wetenschap leer je gekwantificeerd begrijpen wat de energie achter de vorm is en hoe deze tot stand wordt gebracht. Alles in het universum is energie in de vorm of uit de vorm en met de 7 stralen leren we deze energie of vuren of hoofdstromen differentiëren of begrijpen.

 

© 2020 Fabienne Paepe

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon