Geplande evenementen

 • Verdiepingsmoment
  vr 09 jul.
  Brugge
  09 jul. 18:30 – 20:00
  Brugge, Sint-Andries, Brugge, België
  Wanneer een woord, een zin, een lied, een stilte die ontstaat, resoneert met je innerlijke trilling dan ervaar je de vreugde van het hart.
 
 

Hoe ga ik te werk? 


Door begeleiding via mijn stem breng ik je in een subtieler contact met jezelf.  

Ik luister waar je tegenaan loopt op dit moment in je leven. 

Door mijn invoelingsvermogen begeleidt ik je in de ervaring die zich vanuit jouw wenst te ontvouwen. Hier leer je voelen en gaan we afchecken indien je kan toelaten wat er leeft.

Vanuit dit punt maak ik een opening door middel van Esoterische Healing. Dit zorgt voor een diepgaande heling op alle gebieden. 
Je komt in een diepere waarneming van wie je bent, wat voor jouw belangrijk is, wat je vreugde geeft. Door dit alles ervaar je een grotere innerlijke rust. Vanuit die rust durf je helemaal jeZelf te Zijn. 

logo floweroflife 2.png

Waarom voel ik me hierin geroepen? 

Vanaf mijn tienerjaren doorkruis ik een labyrint waar dwangmatig gedrag een groot stuk van mijn leven bepaalde. Sedert mijn 20e ervaarde ik een diepe interesse naar de mens en de werking van het lichaam, de emoties , het denkproces en de verbinding met het energetische aspect. Vanaf mijn 35e kwam ik in een dieper contact met het bewustwordingsproces. Ik volgde langdurige opleidingen in healing en meditatie.

Als ervaringsdeskundige wens ik mensen te begeleiden om die weg in zichzelf aan te gaan, waardoor ze een duidelijkheid krijgen in hun gedragingen en daardoor loskomen van dwangmatigheid. Dit alles leidt tot een diepe bevrijding en vrede in zichzelf. 

Hoe moeilijk de weg soms is steeds wordt je gedragen door iets groters. Er komt een diep vertrouwen in de ontvouwing van het leven. 

Hoe langer en hoe meer men in contact komt met zijn binnenwereld, vragen durft te stellen en handelt naar zijn stroming, hoe meer je de connectie ervaart.

 

 
Contact
Maak afspraak

Molenaarsstraat 16,

8200 Sint-Andries Brugge

+32 474 94 27 95

info@floweroflife.be

logo floweroflife 2.png

Dankjewel voor je berichtje