Een consultatie.

Een consultatie kost 55 euro per uur.

Een consultatie bestaat uit een gesprek en een behandeling. Na het gesprek waarin als healing plaatsvindt gaan we nog meer de diepte in met het lichaamswerk.

Gesprek: Tijdens het gesprek gaat het over het uitspreken van wat er speelt. Ik luister naar je en breng duiding in wat er naar boven wenst te komen in je proces van persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte en veiligheid om helemaal jezelf te zijn, ook met de delen die je nog niet kan aanvaarden, die op dit moment nog behoren bij je persoonlijkheid. Mijn doel is het brengen naar zelfaanvaarding. Een beweging die wenst te ontstaan van wat er geleefd wil worden voorbij oordelen, angst en overtuigingen. 

 

Behandeling: De behandeling kan gebaseerd zijn op de methode van Neuro-Energetische Kinesiologie of die van Esoterische Healing. Een combinatie is ook mogelijk. Als klant kan je daar een keuze in maken of we laten de stroming bepalen. Voor het lichaamswerk leg je je op een comfortabele massagetafel. Je schoenen en bril gaan daarbij even aan de kant.

Maak een afspraak

 

Een gesprek

Een gesprek kost  45 euro per uur.

 

Tijdens een gesprek gaat het over het naar boven laten komen van wat er speelt in de onderliggende lagen. Ik luister naar je en voel in wat er naar boven wil te komen in je proces van persoonlijke ontwikkeling. Door de wisselwerking komt er duidelijkheid en opening in dategen waarin je vastloopt. We bewegen naar zelfaanvaarding met de delen die je nog niet kan aanvaarden en die op dit moment nog behoren bij je persoonlijkheid. Het is een beweging die wil te ontstaan van wat er geleefd wil worden, voorbij oordelen, angst en overtuigingen. Met andere woorden tijdens een gesprek creëren we ruimte naar gewaarworden.

Maak een afspraak

Wat is Neuro- Energetische Kinesiologie of stress release?

 

Door met  vingerzettingen zachtjes bepaalde acupunctuurpunten aan te raken en kinesiologisch af te toetsen, zoek ik naar een onevenwicht in de bepaalde gebieden. Zo laten we letterlijk de stress uit je lichaam wegvloeien. Dit bevordert zowel je mentale, je emotionele, als je fysieke gezondheid. Er ontstaat meer evenwicht. Hierdoor vind je de kracht terug om zowel naar oplossingen te zoeken als vooral keuzes te maken.

Wat is Healing?

Healing staat voor ‘(weer) heel worden’. Het terug in verbinding komen met je kern en niet met de gedachten die denken te weten wie je bent. Het is een ervaring in voelen in plaats van denken, in contact met jezelf en je omgeving. Bij healing wordt het welzijn van de mens geoptimaliseerd.


Healing is een algemeen begrip. Verschillende vormen van energetisch werken kunnen hieronder vallen. Denk maar aan magnetiseren, reiki en het therapeutisch aanraken. Healing werkt aanvullend aan de traditionele geneeskunde en wordt vaak ingezet door mensen die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat een healer in praktijk doet, is moeilijk te verwoorden. Net omdat je ziel niet tastbaar is, maar des te meer voelbaar op een hoger niveau van bewustzijn. Je moet een healingsessie dan ook letterlijk ‘toelaten’.. Het is een proces dat van binnen naar buiten beweegt. Een healing neemt al plaats tijdens een gesprek. 

 
Wat is Esoterische Healing?

Esoterische healing is een specifieke vorm van healing waar gewerkt wordt met het vormen van driehoeken. 


Waarom een Driehoek? De Driehoek is een fundamentele geometrische figuur en is geestelijk het symbool van de oorspronkelijke essentiële drie-eenheid. Drie brandpunten waardoor de geestelijke energieën kunnen stromen ik noem ze Driehoeken van Licht. De energie die door de brandpunten stroomt is licht, liefde en kracht.

Een driehoek wordt gemaakt door de healer die zich doelgericht focust op een centrum vanuit 3 punten. De liefdeskracht die de healer doorheen het centrum laat stromen brengt als het ware een overstijging teweeg. De Esoterische healing toont haar kracht door het geheel te behandelen zodat dit in een evenwicht wordt gebracht om meer in dienst te staan van hogere en doelgerichte energieën. Om het eenvoudiger te stellen zou je kunnen zeggen dat het de negatieve aspecten van het bewustzijn tot expressie helpen komen voordat ze schade berokkenen aan het stoffelijke lichaam. Het werkt dus preventief. 


Wat is evenwicht? Evenwicht in een mens bevindt zich tussen het uiterste van een grote mentale gerichtheid die kan denken en conclusies kan trekken en eerder koud en afstandelijk is en een te emotionele gerichtheid die eerder warmte en liefde uitstraalt doch enorm te maken krijgt met angsten, begeerten en verslavingen.

Maak een afspraak

© 2020 Fabienne Paepe

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon