Touch of healing

Een consultatie kost 55 euro per uur en bestaat uit een gesprek en een behandeling.

Een consultatie bestaat uit een gesprek en een behandeling. Na het gesprek waarin heling plaatsvindt gaan we nog meer de diepte in met het lichaamswerk. Er mogen Zijn van Jezelf met alles wat is, staat hierin centraal.  

Gesprek: Tijdens het gesprek gaat het over het uitspreken van wat er speelt. Ik luister naar je en breng duiding in wat er naar boven wenst te komen in je proces van persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte en veiligheid om helemaal jezelf te zijn, ook met de delen die je nog niet kan aanvaarden. Mijn doel is het brengen naar zelfaanvaarding.
JeZelf zijn en met wat er geleefd wil worden voorbij oordelen, angst en overtuigingen. 

 

Behandeling: Voor de behandeling lig je op een comfortabele massagetafel. Je schoenen en bril gaan daarbij even aan de kant.

Maak een afspraak

 

Een gesprek

Een gesprek kost  45 euro per uur.

 

Tijdens een gesprek luister ik waar je tegen aan loopt en voel in wat er naar boven wenst te komen in je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ontstaat een opening in dat waar je tegenaan liep. Dit maakt kan een beweging ontstaan voorbij oordelen, angst en overtuigingen. Met andere woorden tijdens een gesprek creëren we ruimte naar gewaarworden.

Maak een afspraak

 

Emotioneel en mentaal een evenwicht ervaren en in contact komen met rust en innerlijke vrijheid.
Deze vorm van heling werkt preventief op het fysieke, mentale en emotionele lichaam. 

Heling werkt aanvullend aan de traditionele geneeskunde en wordt vaak ingezet door mensen die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het welzijn van de mens wordt bij heling geoptimaliseerd. 

logo floweroflife 2.png