vr 28 mei | Het pad van Liefde

Het pad van LIefde

Een uniek concept door de combinatie van coaching en healing met 2 begeleiders.
Tickets zijn niet te koop
Het pad van LIefde

Tijd en locatie

28 mei 18:45 – 20:45
Het pad van Liefde

Over het evenement

Het Pad van Liefde is een uniek concept. Het combineert coaching met healing en doordat we met 2 personen begeleiden met elk onze eigen stijl kunnen we zeer sterk op maat gaan werken. Doorheen de coaching voelt Kelly energetisch in waarop je vastloopt. We gaan samen op een zachte manier op zoek naar het punt waarop je kracht verliest. Fabienne geeft healing tijdens de coaching zodat dit pad van verdiepen makkelijker verloopt. Ze helpt je om liefdevol te kunnen accepteren wat er in je leeft.

We kiezen er in huidige tijden voor om onze sessies online te laten verlopen. De sessie blijven ondanks de afstand erg krachtig en we merken dat het ‘thuis aanwezig zijn in je eigen veilige cocon’ ondersteunend is aan het helende proces.

Je krijgt van ons een bevestigingsbericht en een link voor het evenement. Dit kan je volgen via je smartphone of je computer. Als je nog vragen hebt over het verloop of onze aanpak, dan mag je ons steeds een berichtje sturen voor meer uitleg. We vinden het fijn je te ontmoeten.

Een sessie duurt een 30 tal minuten en kost 33 euro. 

Er is een mogelijkheid dit in groep of individueel te ervaren. 

Stel gerust uw vragen indien u meer informatie wenst

Deel dit evenement