Opleidingen en achtergrond

 Als tiener deed ik van wat mij gevraagd werd om braaf, goed en aanvaard  te worden. Ik keek naar de kinderen op de school, de mensen om mij heen maar voelde mij meer verbonden met de natuur.  De natuur schonk  mij en nog steeds een oeverloze vreugde, een innerlijke rust en een diep vertrouwen. Mezelf zijn zoals ik dit vanbinnen ervaarde kon ik niet beleven tussen mensen. Gewoon mezelf zijn, "hoe doe ik dat?" wat dit ook mocht betekenen was de hamvraag waar ik jaren mee worstelde. Niet wetende dat ik in het bezit was van een groot invoelingsvermogen. Vanuit het zoeken groeide mijn interesse naar het menselijke lichaam, naar het "wie ben ik" in al zijn facetten. Het pad van bewustwording opende zich voor mij en ik volgde langdurige opleidingen in heling en meditatie. Het her connecteren met mijn innerlijke wereld, het gewaar worden van mijn fijngevoeligheid en wat ik ermee kan doen, de kracht om te helen en de liefde die ik ervaar om mijn medemens te begeleiden en helen om helemaal zichzelf te zijn is de reden waarom ik dit doe. 

 • OPLEIDINGEN

 • Esoterische Psychologie (2018 - 2020)
  College of Esoteric Healing Brugge

 • Esoterische Healing (2014 – 2016) door Jan Gyselinck


 • Driejarige opleiding gebaseerd op de inspiratie van the University of the Seven Rays, Angel Therapy (Doreen Virtue), het Arthur Findlay College, de Lucis Trust (Alice Bailey) en de Theosophical University (H.P. Blavatsky).
   

 • Merkabah (2014 – 2015 ) door Véronique Vanmoortel. Opleiding in de Merkabah meditatie en de antieke mysteriën. Gebaseerd op de eigen evaringen van de lesgeefster en de door haar gevolgde workshops bij Drunvanlo Melchizedek.


 • Triangels of Light (2009) door Hugo Tobar
,
   

 • Neuro-Energetische Kinesiologie (2007 – 2011) door Hugo Tobar,
  Neuroenergetic Kinesiology Institute (http://www.nkinstitute.com)

  Cellulaire en menselijke fysiologie, hormonen en neurotransmitters, leren en geheugen balancering, unieke formattering van Chakra’s en Nadi’s, emotionele wegen,...

   

 • Stoelmassage (2006 – 2007) door Nick Verhulst
  Terra Mai of Golden Age Reiki in 1ste en 2de graad (2006) door Véronique Vanmoortel
Universele levensenergie

   

 • Aura chakra reading healing (2004 – 2006) door Veronique Vanmoortel
  Tweejarige opleiding waar gewerkt wordt met opbouwende zielsprogrammaties, creatieve visualisaties, lichtmeditaties, channeling van je essentie, contemplatieve sanskrietmantra’s, pranahealing, prana-ademhaling, aura’s en chakra’s, communicatie met het celgeheugen, …